Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu vier gangen

In de periode van 24 tot en met 28 december serveren wij een vier gangen Kerst diner.

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Macaron met geitenkaas *

    gerookte biet • antiboise • brioche-croutons

    * Vegetarisch
  • Terrine van paling

    rivierkreeft • gemarineerde little gem • Amsterdamse ui • bieslookmayonaise

  • Carpaccio

    Pecorino • rucola • truffel

Soep

Soep

Soepen
  • Knolselderij-truffelsoep *

    aardappel • prei • truffel

    * Vegetarisch
  • Kreeftenbisque

    rivierkreeft • cognac • bosui

  • Ossenstaartbouillon

    knolselderij • truffelravioli • bieslook

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Bospaddenstoel-truffel ravioli *

    bospaddenstoelen • spruitjes • broccoli • truffel

    * Vegetarisch
  • Zeebaars en coquille

    erwtenpuree • venkelravioli • beurre blanc

  • Tournedos

    ravioli ganzenlever • mousseline • witlof • paddenstoelensalade • truffel • Madeira jus

  • Hertenfilet

    spruitjes • hazelnoot • knolselderij • rösti • saus van rode wijn en cranberry

Kerstdessert

Kerstdessert

Nagerechten
  • Kerstdessert

    proeverij van desserts van onze patissier

  • Lemon curd

    merengue • mascarpone • mango sorbetijs

  • Kaas

    binnen- en buitenlandse kaassoorten • geroosterde krentenwegge • appelstroop

Vier gangen diner • € 69.50 per persoon

Beschikbaar op 24, 25, 26, 27 & 28 december