Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu A La Carte

Prijzen zijn te vinden onderaan de site.

Koude Voorgerechten

Koude Voorgerechten

  • Broodplank *

    6,50

    Panda-speltbrood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Geitenkaassalade *

    14,50

    Met warme geitenkaas, gemarineerde paddenstoelen en aceto balsamico

    * Vegetarisch
  • Gerookte zalm

    14,50

    Met amandelcrème, komkommerchutney , tomaat en kruidensla

  • Carpaccio

    14,50

    Met pestodressing en oude kaas van Heileuver

  • Pastrami

    14,50

    Van hert met gemarineerde rode biet, groene asperges en truffelmayonaise

  • Salade Niçoise

    14,50

    Met gemarineerde tonijn, paprika, haricots verts, rode ui en kwarteleitjes

  • Pulled pork salade

    14,50

    Met pulled pork en pittige mayonaise

Soepen

Soepen

  • Tomatensoep

    Met runder gehaktballetjes

  • Groentesoep

    6,50

    Met draadjesvlees

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Paddenstoelenravioli *

    19,50

    Met wortelrisotto, paddenstoelen en zoet-zure pompoen

    * Vegetarisch
  • Strudel *

    19,50

    Van pompoen, rode ui, feta en walnoten

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

  • Kabeljauw

    25,00

    Gebrand, met gemarineerde sjalot, wortel, prei en knolselderijsaus

  • Zalm

    25,00

    Met peterselie, tomaat en Zwolse mosterd

  • Snoekbaarsfilet

    25,00

    Op de huid gebakken, met gerookte palingbrandade, krokante schorseneren en een Noilly Pratt- sjalottensaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

  • Schnitzel Zwolle

    19,50

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon geserveerd met

  • Tournedos

    27,50

    Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake, crème van hazelnoten en rode wijn

  • Lamsrack

    27,50

    Met ratatouille van paprika, tomaat en rode ui met gefrituurde lamszwezerik en kruidenjus

  • Wilde eend

    27,50

    Borst en rilette van wilde eend met rode kool, mosterd abrikozen en jus van verse laurier

  • IBP rib eye 300 gram

    35,00

    Met gekarameliseerde witlof, gevulde champignon, Charlotte aardappelen en pepersaus

Desserts

Desserts

  • Crème brûlée

    10,00

    Van koffie, met roomijs van witte chocolade

  • Dame blanche

    10,00

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Passievruchten kwarktaart

    10,00

    Met koffiemousse, gezouten hazelnoten en gekonfijte appel

  • Terrine

    10,00

    Van pure chocolade met advocaat, vanilleroomijs en chocoladeschotsen