Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Prijzen zijn te vinden onderaan de site.

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Getoast brioche brood

    gerookte paling, gerookte zalm, rode ui, crème fraîche, kruidensla

  • Carpaccio van ossenhaas

    knolselderijsalade, truffelmayonaise, gebakken kalfszwezerik

  • Marbré van gerookte entrecote

    eendenpaté en zolderspek met Port dressing en ingelegde uitjes

  • Verschillende ham soorten

    met kweepeercompote, meloen

  • Salade van parelcouscous *

    zoetzure groente en Raz el Hanout met een loempia van aubergine en geitenkaas, begeleid met hangop

    * Vegetarisch
Soep

Soep

Soepen
  • Dubbel getrokken runderbouillon

    Fijne groenten

  • Romige soep

    van strandkrabben met Hollandse garnalen en zoetzure venkel

  • Soep van knolselderij *

    met gebakken cantharellen en truffel

    * Vegetarisch
Tussengerechten

Tussengerechten

Tussengerechten
  • Coquilles

    met gerookte hutspot, krokante ui en jus van sjalotten

  • Open ravioli

    van zeeduivel, gamba en King krab met dragoncrème en aardappelcroutons

  • Gebraden kwartel

    met Dalfser bakleverworst, witlof, gekarameliseerde appel en een saus van Rinse appelstroop

  • Proeverij van pompoen *

    en salie

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Cassoulet van tongfilet

    zalm, gamba en reuze gamba naar chefs recept

  • Tournedos

    met cannelloni van ossenstaart en saus van gekonfijte uien

    (voor de liefhebbers met een stukje gebakken eendenlever)

  • Kalfshaas en kalfssukade

    met spatzle, pied de mouton en een saus van geschaafde truffel

  • Hazenrugfilet en hazenpeper

    met topinamboer, vijgensaus en amandelaardappel

  • Gnocchi van biologische schapenkaas *

    met bloemkool, spinazie en crunchie macadamia noten

    * Vegetarisch
Kerstdessert

Kerstdessert

Nagerechten
  • Proeverij van mooie kaassoorten

    van Michel van Tricht

  • Kerstdessert

    proeverij van desserts van onze patissier

  • Dame Blanche

    vanille roomijs met gesuikerde amandelen, slagroom en warme chocoladesaus

  • Vanille crème brûlée

    met butterscotch roomijs

Drie gangen diner: €45,00

Voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht

Vier gangen diner: €52,50

Voorgerecht, soep of tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht

Vijf gangen diner: €57,50

Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht​

Onze kleine gasten ( 5 t/m 12 jaar) verwennen wij graag met een 3 gangen kindermenu à €19,50