Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Congres

Een grootschalig congres is door de gunstige ligging en ruime parkeergelegenheid realiseerbaar bij Hotel Zwolle. U krijgt altijd precies de vorm en uitstraling die u wenst.

Kies uit diverse grote plenaire congreszalen en vele subzalen. Naast beamers met grote schermen beschikken wij onder andere over podiumdelen, microfoons en spreekgestoeltes. Met ingebouwde ledverlichting toveren wij enkele zalen naar wens om in uw huisstijl.

Tijdens uw congres kunt u gebruik maken van onze moderne business lounge, waar wij de gehele dag smaakvolle koffie, frisdranken, smoothies en vers fruit verzorgen. De business lounge is ideaal voor ontvangsten, inschrijfbalies, pauzes, lunches en afsluitende borrels.

Van kleine tot grote groepen, van eendaags tot meerdaagse congressen, vraag onze Banquet Sales naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden

 • Zaal huren

  Zaal huren

  De genoemde zaalhuren zijn inclusief btw. Onze zalen worden verhuurd in combinatie met een arrangement. Zaalhuren voor subzalen zijn op aanvraag.

  Lees meer
 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden meerdere vergaderarrangementen aan. Eventueel kunnen wij u adviseren en maatwerk bieden. Lees hier de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Capaciteit

  Capaciteit

  Voor elke gelegenheid een passende zaal. Neemt u voor vragen of speciale wensen gerust contact met ons op. Lees hier meer.

  Lees meer