Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

Ga snel naar

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij uw boeking op de website moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren;
  • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te wassen / te desinfecteren.

Ontbijt
Alleen gasten met een hotelarrangement kunnen weer alle dagen ontbijten in ons restaurant, en gasten hierbuiten kunnen wij van maandag tot en met vrijdag weer ontvangen. Voor het ontbijt kunt u momenteel een uur plaatsnemen.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. De kosten van de roomservice bedragen €12,50 per persoon voor het ontbijt en €12,50 per bestelling voor de lunch /of het diner.

Hotelbar
Dagelijks is de hotelbar geopend tussen 8.00 uur en 11.00 uur voor een kopje koffie en van 15.00 uur tot sluitingstijd voor een borrel.
Voor de hotelbar dient u een
reservering te maken.

Lunch
Het restaurant is dagelijks voor de lunch geopend. Gerechten van de lunchkaart serveren wij in tijdsblokken tussen 11.00 uur en 16.00 uur.
Reserveer nu uw tafel voor de lunch.

Diner
Het restaurant is van zondag tot en met vrijdag voor iedereen geopend en op zaterdag enkel voor onze hotelgasten. Gerechten van de dinerkaart serveren wij in tussen 17.00 uur en 22.00 uur. Reserveer nu uw tafel voor het diner

Terras
Het terras is bij mooi weer geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur. Voor het terras is het niet mogelijk om te reserveren. U bent van harte welkom om binnen te lopen.

Live Cooking
Vanaf juli zal er weer Live Cooking plaatsvinden op zaterdag. Enkel voor de kleinere reserveringen (max. 15 personen).

Brunch
Vanaf juli zal onze Zondagsbrunch weer plaatsvinden op zondag. Enkel voor de kleinere reserveringen (max. 15 personen).

Fitness & Wellness

Onze fitness- en wellness is weer geopend!
  • Niet meer dan 2 personen in één sauna
  • Maak de apparaten na gebruik goed schoon

Veelgestelde vragen

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 28 juli 2020