Direct naar de contentDirect naar de footer
De perfecte locatie voor iedere bijeenkomst
De perfecte locatie voor iedere bijeenkomst
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Hotel Zwolle is hét meetingpoint in Noord-Nederland. Met een goede bereikbaarheid, multifunctionele zalen en een luxe uitstraling. Van kleine tot grote groepen en van eendaags tot meerdaagse congressen; bij Hotel Zwolle zijn de mogelijkheden eindeloos.

Capaciteiten & plattegrond

Capaciteiten & plattegrond

Met de keuze uit 17 multifunctionele zalen is er altijd een match! Hier vindt u een overzicht van onze zaaltypes en capaciteiten. En handig, bekijk op de plattegronden direct de ligging van de zaal!

Meer informatie
Informatie
Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Heeft u uw gewenste bijeenkomst al helemaal voor ogen? Vraag dan direct een offerte aan. Wij kijken graag of wij u op de gewenste datum van dienst kunnen zijn!

Offerte aanvragen
Ons verblijf was fantastisch te noemen. De ontbijten en diners waren heerlijk. Iedereen heeft enorm genoten van het verblijf. De kamers zijn super en het personeel bij de receptie en in het restaurant verstaan hun vak uitstekend.
Christelijk Reiskoor "Holland Zingt"
Leen Koster
We hebben een prachtige avond gehad! De reacties onder onze collega’s zijn positief; fijn dat dit na 2 jaar weer mogelijk was. Hartelijk dank aan jullie voor het inrichten van de zaal, het verzorgen van de naamkaartjes op tafel, het bereiden van het eten, super!
Boer Staphorst
Ik heb mijn 40-jarig jubileum bij u gevierd. Iedereen heeft een heerlijke avond gehad. Er was geen enkele wanklank. In de zaal werden op tijd de drankjes en hapjes geserveerd en ook het restaurant liep voortreffelijk. Iedereen had het naar zijn zin.
George van der Zon

De voordelen van Hotel Zwolle

  • Veel daglicht

  • Multifunctionele zalen

  • Goede bereikbaarheid

  • Gratis parkeren