- Hotel Zwolle

Fitness

Tijdens uw verblijf kunt bij Van der Valk Hotel Zwolle heerlijk sporten. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven.

Lees meer

 - Hotel Zwolle

Wellness

Op de 6e etage van het hotel vindt u het Wellness Center. Kom heerlijk tot rust in een van de vier sauna's.

Lees meer

HotelFaciliteiten

 • Massages - Hotel Zwolle

  Massages

  Voor een heerlijk ontspannen moment, bent u in onze Wellness Center op de zesde etage aan het juiste adres. Maak een keuze uit de vele mogelijke massages, die op het gewenste tijdstip voor u worden besproken.

  Lees meer
 • Afgemat %Sport & Lifestyle% - Hotel Zwolle

  Afgemat Sport & Lifestyle

  Fitter en gezonder voelen? Begin dan met de trainingen van Afgemat. De trainingen zijn persoonlijk, effectief en vooral leuk! Trainen in vaste groepjes van maximaal 4 personen in het Sport Center van Hotel Zwolle.

  Lees meer
 • Lounge - Hotel Zwolle

  Lounge

  Een zakelijke afspraak, een kopje koffie met gebak of aan het werk in een rustige inspirerende omgeving? De Lounge is dagelijks beschikbaar.

  lees meer
 • Hotelbar - Hotel Zwolle

  Hotelbar

  De hotelbar is op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur geopend. Op zaterdag vanaf 15.00 uur op zondag heten wij u vanaf 12.00 uur van harte welkom!

  lees meer
 • Oplaadpunt Tesla - Hotel Zwolle

  Oplaadpunt Tesla

  Het derde Tesla-laadpunt in Nederland vindt u bij Van der Valk Hotel Zwolle!

  Lees meer
 • Internet - Hotel Zwolle

  WiFi

  Door het hele hotel is wireless internet beschikbaar. Zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Gebruik van het internet is gratis voor al onze gasten.

  Lees meer
 • Giftcard - Hotel Zwolle

  GIFTCARD

  Ideaal om te geven, fantastisch om te krijgen: Van der Valk Cadeaucard. Geniet van een heerlijk diner, overnachting of totale ontspanning.

  lees meer
Wij maken gebruik van cookies.