Direct naar de contentDirect naar de footer

Family & Fun

Beleef met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin een onvergetelijke dag, gecombineerd met een verblijf in het hotel. De centrale ligging van Hotel Zwolle biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan diverse dieren- en/of attractieparken.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Zin in een Wild West ervaring? Dan is een bezoek aan Attractiepark Slagharen zeker de moeite waard. Je kunt er genieten van meer dan 30 attracties, diverse shows en zelfs een zwemparadijs met meerdere glijbanen en waterspeeltuinen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in The Eagle of vlieg als een echte spacecowboy rond de maan in de Apollo.

 • Dolfinarium

  Het dolfinarium gelegen in Harderwijk is een leuk park met diverse zeedieren. Bekijk vele shows, waaronder de dolfijnen show en aai de roggen in het roggen bassin!

 • Apenheul

  Los rondlopen tussen de apen? Dat kan in de Apenheul. Laat je verrassen door de eigenaardigheden van alle apensoorten zomaar pal voor je neus.

Djambo Kidsplay

Djambo Kidsplay

Djambo Kidsplay, het indoor speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar in Zwolle. Je kunt er klimmen, klauteren, glijden en rennen. Er is zelfs een speciale peuter speelhoek en een zeer grote speelstructuur voor de kinderen vanaf vier jaar.

 • Ballorig Wijhe

  Een indoor speeltuin waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op de speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

 • Plopsa Indoor Coevorden

  Bij slecht weer de ideale uitvalsbasis. Dit overdekte attractiepark biedt voldoende gelegenheid voor een middag vertier. En dat slechts op 30 minuten rijden met de auto.

Walibi World

Walibi World

Are you ready? Get set! Go! Zet je schrap voor de wildste attractie van Walibi Holland. Echte snelheidsduivels weten wel waarom Walibi Holland het vetste pretpark is van de wereld. Hier ga je namelijk sneller, harder en hoger! Met 40 attracties staat Walibi World voor een onvergetelijke dag.