Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Salades

Salades

  • Geitenkaas salade       *

    12,50

    Met warme geitenkaas, gepofte zomergroenten, walnoten, honing en kruidendressing

    * Vegetarisch
  • Salade Niçoise

    12,50
    Salade met tonijn, diverse groenten, gekookt ei en kruidenvinaigrette
  • Beef salade

    12,50

    Met gebakken biefstukpuntjes en pittige mayonaise

  • Caesar salade

    12,50

    Met gegrilde kipfilet, Romeinse sla, oude streekkaas, bacon en ansjovisdressing

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    5,50

    Met runder gehaktballetjes

  • Groentesoep

    5,50

    Met draadjesvlees

  • Mosterdsoep *

    7,50

    Van Zwolse mosterd met tartaar van zalm

    (ook als vegetarische variant te bestellen)

    * Vegetarisch
  • Strandkrabben soep      

    8,50

    Met Hollandse garnalen, venkel en zeekraal

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    5,50

    Panda-spelt brood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Geitenkaastruffels

    10,50

    Met salade van parelcouscous, Kimchi groenten en salty fingers

  • Tonijn tataki

    12,50

    Met oosterse salade, wasabimayonaise en krokante Nori

  • Gerookte zalm

    12,50

    En gemarineerde zalm met avocado, krabwafeltjes, crème fraîche en grapefruit

  • Sallandse plaatham

    11,50

    Met meloen en kweepeer

  • Rouleau

    10,50

    Van biologische kip met Enoki paddenstoelen, popcorn en suikermais

  • Steak tartaar

    10,50

    Met kappertjes, eidooier en mosterdzaad

  • Carpaccio

    11,50

    Met pestodressing en oude kaasboerderij van Heileuver

  • Charcuterie

    13,50

    Van paté, ham- en worstsoorten met brood en dips

  • OESTERS (6 STUKS)

    17,50

    Drie bereidingen van oesters, “Bloody Mary, Gin tonic en Ginger ale”

  • Proeverij Zwolle

    17,50

    Tonijn tataki / gerookte en gemarineerde zalm / steak tartaar / rouleau van kip

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Gamba's

    15,00

    Roergebakken gamba’s met Thaise salade en mini paksoi

  • Coquilles

    17,50

    Met garnalenravioli, wilde spinazie en een saus van schaaldieren

  • Kreeft

    18,50

    Halve kreeft met lintpasta, asperges en basilicum olie

  • Zwezerik

    18,50

    Met truffel crème, knolselderij en morieljessaus

De Green Egg is beschikbaar vanaf 17:00 uur. Op een eerder tijdstip wordt de kreeft onder de grill bereid.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Quinoa burger *

    17,50

    Op een royale bol met jalapeño peper, cheddar, tomatensalsa, rode ui, zoetzure komkommer, crème fraîche en tortillachips

    * Vegetarisch
  • Ravioli *

    17,50

    Van biet met gemarineerde bietjes, mosterdzaad en bosui

    * Vegetarisch
  • Lasagne *

    17,50

    Van Tallegio en gemarineerde aubergine

    * Vegetarisch
  • Vegetarische proeverij *

    24,50

    Lasagne van Tallegio en aubergine, groente curry met tortilla’s, ravioli van biet en Quinoa burger

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Cannelloni  

    22,50

    Gevuld met gamba en coquilles, crème van doperwten en ratatouille

  • Kabeljauw

    21,50

    Met gepofte nieuwe aardappel, verschillende bereidingen van bloemkool en Hollandaise saus

    kleine portie 17,50
  • Zeebaarsfilet 

    21,50

    Gegrild, met Provençaalse groenten, crème van artisjok en rouille

  • Zalm

    22,50

    Met crème van bieten en kikkererwten met sojaboontjes en schuim van bonenkruid

    kleine portie 17,50
  • Tonijn

    24,50

    Gegrild, met lintpasta, Baba ganoush, artisjok en krokante kappertjes

  • Schaal- en schelpdieren risotto

    32,50
    Met halve kreeft, coquille, reuze gamba en schelpdieren
  • Zeetong (ca. 500 gram)

    37,50

    Met limoen, peterselie en gefrituurde kappertjes

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Wenst u appelmoes, laat u het ons dan even weten.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    17,50

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon geserveerd met Stroganoffsaus

    kleine portie 15,50
  • Maïskip

    18,50

    Maiskipfilet met salsa van gele linzen, linzensalade en Vadouvansaus

  • Iberico

    19,50

    Proeverij van het Iberico varken; koteletten, wang en gemarineerd buikspek met geprakte aardappel en bloemkoolcouscous

  • Boerderijeend

    19,50

    Filet en loempia van eendenbout met crème van bospeen, paksoi en saus van Szechuan peper

  • Kalfsentrecote

    24,50

    Met groene asperges, Roseval aardappelen, crème van aubergine en morieljessaus

  • Lam

    25,50

    Lamskoteletjes, worstjes en lamsnek met koolrabi en saus van groene curry

  • Tournedos

    26,50

    Tournedos met gerookte aardappelmousseline en groene groenten en saus naar keuze

  • Tournedos

    27,50

    Tournedos met knolselderij, witlof en groene asperge met Gorgonzola

  • Tournedos

    34,50

    Tournedos met knolselderij, witlof en groene asperge met grote gamba's

  • Tournedos

    34,50

    Tournedos met knolselderij, witlof, groene asperge en zwezerik

  • Uiteraard serveren wij ook
  • Schnitzel met saus naar keuze 17,50
  • Varkenshaas met saus naar keuze 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Wenst u appelmoes, laat u het ons dan even weten.

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Jalapeno burger XL (270 gram, 100% rundvlees)

    18,50

    Op een royale bol met met jalapeno peper, cheddar, tomatensalsa, rode ui, zoetzure komkommer, crème fraiche en tortillachips

    kleine portie 15,50

    kleine portie 15,50
  • Kipsaté de luxe

    18,50

    Royale kipspies met zoetzure groente, gegrilde ananas, kroepoek en satésaus

  • Ossenhaas saté

    22,50

    Gemarineerde ossenhaas saté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Entrecote (350 gram)

    27,50

    Uit de regio met gevulde champignon, gepofte aardappel met zure room en Bearnaisesaus

  • T-BONE (600 GRAM)

    32,50

    Met geroosterde mais, gevulde champignon, gepofte aardappel met zure room en pepersaus

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit
  • Rib eye 300 gram

    32,50

    Met geroosterde mais, gevulde champignon, gepofte aardappel met zure room en pepersaus

  • Rib eye 500 gram

    42,50

    Met geroosterde mais, gevulde champignon, gepofte aardappel met zure room en pepersaus

  • Steak 225 gram

    24,50

    Met geroosterde mais, gevulde champignon, gepofte aardappel met zure room en pepersaus

  • Steak 150 gram

    18,50

    Met geroosterde mais, gevulde champignon, gepofte aardappel met zure room en pepersaus

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het sappige smaak. 


Wij bereiden het IBP vlees op de grill en serveren het vlees met aardappelgratin, gebakken champignons, groene asperges, kruidenboter en een schaaltje pepersaus

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    8,50

    Van vanille met Butterscotch roomijs

  • Multivitamine

    8,50

    Verschillende bereidingen van sinaasappel, passievruchten, bananen en ananas

  • Dame blanche

    8,50

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Aardbeien

    8,50

    Proeverij van aardbeien met mascarpone crème, pistache sponge cake, aardbeiensorbet en dragon sabayon

  • Cheesecake  

    8,50

    Met roodfruit, vanille crème fraîche en bramensorbetijs

  • Chocolade 

    8,50

    Taartje met mousse van pure chocolade, chocolade roomijs en chocoladesaus

  • Meloen, meloen, meloen  

    8,50

    Verschillende bereidingen van Cantaloupe, Galia en watermeloen met Passoa en macarons

  • GRAND DESSERT (2 PERSONEN)

    19,50

    Dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    9,50

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop

  • Koffie compleet

    8,50

    Koffie, thee of cappuccino met 5 luxe huisgemaakte zoetigheden

Uiteraard serveren wij ook:

  • Vers fruitsalade - € 6,50
  • Vanille ijs met aardbeien en slagroom - € 7,50