Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Salades

Salades

  • Caesarsalade

    14,50

    romeinse sla - oude kaas - tomaat - croutons - ceasardressing en:
    gepocheerd ei - gegrilde kipfilet € 14,50
    gepocheerd ei - gerookte zalm € 14,50

  • Forel en garnalensalade

    15,50

    gerookte forel - Hollandse garnalen - radijs - cocktailsaus

  • Zomerse salade *

    14,50

    brie - druiven - pecannoten - limoendressing

    * Vegetarisch
  • Beefsalade

    15,50

    biefstuk - pittige mayonaise - sesam

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep *

    7,50

    rundvleesballetjes - tomaat - creme fraîche

    Tomatensoep is ook als vegatarische soep te bestellen

    * Vegetarisch
  • Groentesoep

    7,50

    draadjesvlees - groenten

  • Zwolse mosterdsoep

    8,50

    gerookte kip - lente-ui - kaaskrokant

  • Tom kha kai

    8,50

    kip - champignon - lente-ui

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,50

    meergranenbrood - boter - aioli - tapenade

    * Vegetarisch
  • Taboulé *

    12,00

    geitenkaas - parelcouscous - radijs - courgette

    * Vegetarisch
  • Tonijn tataki

    13,50

    papadum - wakame - sesam - Oosterse saus

  • Graved lax

    13,50

    ingelegde zalm - komkommer - venkel - mosterdmayonaise

  • Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen - avocado - cocktailsaus

  • Steak ossenworst

    13,00

    bieslook - sjalot - kerriecrouton

  • Carpaccio

    13,50

    Pecorino - rucola - pestomayonaise

  • Proeverij Zwolle

    19,50

    garnalencocktail - tonijn tataki - taboulé - carpaccio - steak ossenworst

  • Garnalen dumplings

    18,50

    paksoy - krab - avocado

  • Surf & turf

    17,50

    buikspek - gamba - barbecuesaus

  • Oesters

    19,50

    6 Fines de Claire - komkommer

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Gebakken Val-Dieu *

    19,50

    amandel - bloemkool - asperge

    * Vegetarisch
  • Bietenrisotto *

    19,50

    gemarineerde biet - geitenkaas - Aceto Balsamico

    * Vegetarisch
  • Vegetarische proeverij *

    24,50

    gebakken Val-Dieu - bietenrisotto - vegan burger

    * Vegetarisch
  • Vegan burger *

    19,50

    aubergine - bataatfriet - ras el hanout

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    24,50

    doperwt - champignon - asperge - Hollandaise

    kleine portie 21,50
  • Zeeduivel

    24,50

    aardappelmousseline - broccoli - beurre blanc

  • Gegratineerde leng

    24,50

    mosterd - tomaat - peterselie

    kleine portie 21,50
  • Zeebaars en krab

    26,50

    wakame - venkel - bieslook

  • Tonijn

    26,50

    fondantaardappel - antiboise - zwarte olijven - avocado

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    47,50

    limoen - remoulade - kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vlees- en grillgerechten

Vlees- en grillgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    20,50

    champignon - paprika - spek - oude kaas - stroganoffsaus

    kleine portie 17,50
  • Kipsaté

    20,50

    atjar - sajoer boontjes - satésaus

  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    21,50

    oude kaas - augurk - uienringen - truffelmayonaise

  • Maïskip

    22,50

    pulled chicken - gebrande mais - rode ui - rode-wijnsaus

  • Kalfssteak

    24,50

    aardappelmousseline - zeekraal - asperge - tomaat

  • Lamsrack

    25,50

    tzaziki - doperwt - rode-wijnsaus

  • Biefstuk van de diamanthaas

    24,50

    gâteau pomme-amande - worel - kerriebloemkool

    met gorgonzola € 27,00
    met grote gamba’s € 32,00

  • Tournedos

    32,50

    gâteau pomme-amande - worel - kerriebloemkool

    met gorgonzola € 35,00
    met grote gamba’s € 39,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft een sappige smaak.
  • Ribeye

    Ribeye 300 gram € 37,50
    Ribeye 500 gram € 47,50

    aardappeltaart - broccoli - paksoy - pepersaus

  • Entrecote

    Entrecote 250 gram € 27,50
    Entrecote 350 gram € 34,50

    aardappeltaart - broccoli - paksoy - pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    9,50

    vanille - advocaatijs

  • Dame blanche

    9,50

    vanille-ijs - chocoladesaus

  • Rood fruit

    9,50

    macarponemousse - bramengel - frambozensorbet

  • Terinne van sorbetijs

    9,50

    fruitsalade - passievrucht

  • Zomer trifle

    9,50

    limoncello - lemon curd -mangochutney

  • Cheesecake

    9,50

    witte chocolade - banaan - Zeeuwse babbelaar

  • Coupe aardbei

    9,50

    aardbei - vanille-ijs - crumble - slagroom

  • Grand dessert (2 personen)

    22,50

    dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    13,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten - krentenwegge - appelstroop

  • Koffie compleet

    10,50

    koffie - thee - cappuccino - 5 luxe zoetigheden

Bijpassende dessertwijnen

  • Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
  • Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas