Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Salades

Salades

  • Caesarsalade

    14,50

    romeinse sla - oude kaas - tomaat - croutons - ceasardressing en:
    gepocheerd ei - gegrilde kipfilet € 14,50
    gepocheerd ei - gerookte zalm € 14,50

  • Gamba salade

    15,50

    gebakken gamba - gepofte paprika - venkel - rode ui - rode pesto

  • Winterse salade *

    14,50

    geitenkaas - gepofte tomaat - gemarineerde groente - honing mosterddressing

    * Vegetarisch
  • Beefsalade

    15,50

    biefstuk - pittige mayonaise - sesam

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep *

    7,50

    rundvleesballetjes - tomaat - creme fraîche

    Tomatensoep is ook als vegatarische soep te bestellen

    * Vegetarisch
  • Groentesoep

    7,50

    draadjesvlees - groenten

  • Zwolse mosterdsoep

    8,50

    gerookte kip - lente-ui - kaaskrokant

  • Kreeften bisque

    8,50

    rivierkreeft - tomaat - cress

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,50

    meergranenbrood - boter - aioli - tapenade

    * Vegetarisch
  • Crème brûlée van geitenkaas *

    12,00

    geitenkaas - couscous - radijs - courgette

    * Vegetarisch
  • Gemarineerde tonijn

    13,50

    papadum - wakame - sesam - Oosterse saus

  • Gebrande zalm

    13,50

    gerookte zalm - piccalilly - bloemkool - komkommersap

  • Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen - avocado - cocktailsaus

  • Sallandse plaatham

    13,00

    dadel - vijgen - hazelnoot - mosterd

  • Carpaccio

    13,50

    Pecorino - rucola - pestomayonaise

  • Proeverij Zwolle

    19,50

    garnalencocktail - gebrande zalm - geitenkaas crème brûlée - carpaccio - plaatham

  • Surf & turf

    17,50

    kalfssukade - gamba's - snijboon - gezouten citroen

  • Kreeft Thermidor

    19,50

    champignons - Hollandaise - Parmezaan

  • Oesters

    19,50

    6 Fines de Claire - komkommer

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Tartelete van winterwortel *

    19,50

    Vacherin mont d'or - broccoli - tomaat

    * Vegetarisch
  • Pompoen ravioli *

    19,50

    gemarineerde pompoen - roomsaus -spruitjes

    * Vegetarisch
  • Vegetarische proeverij *

    24,50

    tartellete van wortel - pompoen ravioli - vegan burger

    * Vegetarisch
  • Vegan burger *

    19,50

    aubergine - bataatfriet - ras el hanout

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    24,50

    knolselderij - pastinaak - broccoli - Hollandaise

    kleine portie 21,50
  • Heilbot

    24,50

    rode biet - risotto - beurre blanc

  • Kabeljauw

    24,50

    bloemkool - champignon - prei - kruidenolie

    kleine portie 21,50
  • Zeebaars en coquille

    26,50

    wakame - venkel - mierikswortel

  • Tonijn

    26,50

    sesam - pastinaak - peulen - gember

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    47,50

    limoen - remoulade - kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade en friet. Indien gewenst serveren wij er warme groenten, gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vlees- en grillgerechten

Vlees- en grillgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    20,50

    champignon - paprika - spek - oude kaas - stroganoffsaus

    kleine portie 17,50
  • Kipsaté

    20,50

    atjar - sajoer boontjes - satésaus

  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    21,50

    oude kaas - augurk - uienringen - truffelmayonaise

  • Maïskip

    22,50

    pulled chicken - Mexicaanse salade - rode ui - stroganoff

  • Kalfssukade

    24,50

    bospaddensotelen - rucola - aardappel - tomaat

  • Eendenborst

    25,50

    loempia - linzen - bieten - rode wijnsaus

  • Biefstuk van de diamanthaas

    24,50

    pommes williams - knolselderij - rode ui - spruitjes

    met gorgonzola € 27,00
    met grote gamba’s € 32,00

    kleine portie 21,50
  • Tournedos

    32,50

    pommes williams - knolselderij - rode ui - spruitjes

    met gorgonzola € 35,00
    met grote gamba’s € 39,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade en friet. Indien gewenst serveren wij er warme groenten, gebakken aardappelen en appelmoes bij.

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft een sappige smaak.
  • Ribeye

    Ribeye 300 gram € 37,50
    Ribeye 500 gram € 47,50

    aardappeltaart - witlof - muhammara - pepersaus

  • Entrecote

    Entrecote 250 gram € 27,50
    Entrecote 350 gram € 34,50

    aardappeltaart - witlof - muhammara - pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade en friet. Indien gewenst serveren wij er warme groenten, gebakken aardappelen en appelmoes bij.

 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    9,50

    vanille - stroopwafelijs

  • Dame blanche

    9,50

    vanille-ijs - chocoladesaus

  • Mascarpone mousse

    9,50

    mango - pecannoten - witte chocolade - mango sorbet

  • Terinne van sorbetijs

    9,50

    Abrikoos - passievrucht

  • Winter trifle

    9,50

    bokkepootjes - Zwitserse room - gedroogde bosbessen - advocaat

  • Cheesecake

    9,50

    Bastogne - ananas- kokosijs - koekjes

  • Lava cakeje

    9,50

    chocolade - after eight-ijs - crumble - slagroom

  • Grand dessert (2 personen)

    22,50

    dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    13,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten - krentenwegge - appelstroop

  • Koffie compleet

    10,50

    koffie - thee - cappuccino - 5 luxe zoetigheden

Bijpassende dessertwijnen

  • Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
  • Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas