Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Salades

Salades

  • Geitenkaas salade       *

    13,00

    Met warme geitenkaas, gemarineerde paddenstoelen en aceto balsamico

    * Vegetarisch
  • Winterse salade *

    13,00

    Met gebakken bloedworst, zoet-zure pompoen, cherry tomaat en bosui

    * Vegetarisch
  • Pulled pork salade

    13,00

    Met pulled pork en pittige mayonaise

  • Salade Nicoise

    13,00

    Met gemarineerde tonijn, paprika, haricots verts, rode ui en kwarteleitjes

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    6,00

    Met runder gehaktballetjes

  • Groentesoep

    6,00

    Met draadjesvlees

  • Erwtensoep

    7,50

    met pulled pork en grof gehakte kruiden

  • Hollandse garnalensoep   

    9,50

    Met mosselen, kokkels en reuzegamba

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,00

    Panda-spelt brood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Lasagne Caprese *

    11,00

    3 kleine tomaten en mozzarella lasagne met gebakken kwarteleitjes, zwarte knoflook en basilicumgel

    * Vegetarisch
  • Tonijn

    13,00

    á la minute Oosters gemarineerd, met marshmallows van tom kha, wakame en yuzu

  • Gerookte zalm

    13,00

    Met amandelcrème, komkommerchutney , tomaat en kruidensla

  • Kalfspastrami

    12,00

    Met truffelmayonaise en drie bereidingen van biet

  • Lauw warme bombe

    14,50

    Van kreeft en garnalen met filo deeg, kreeftenkaramel en kruidenolie

  • Carpaccio

    12,50

    Met pestodressing en oude kaasboerderij van Heileuver

  • Steak tartaar

    14,50

    Met gebakken kwarteleitje, krokante brioche, paprika relish en mosterd crunch

  • Gerookte paling

    17,50

    Terrine van gerookte paling, crème fraîche en tuinkruiden

  • Proeverij Zwolle

    18,50

    Tonijn | gerookte zalm | rundertartaar | kalfspastrami | Lasagne Caprese

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Gamba's

    16,00

    Gamba’s in Thaise bouillon met mini paksoi en groene curry

  • Kreeft thermidor

    18,50

    Halve kreeft gegratineerd met parmezaanse kaas en hollandaisesaus

  • Oesters

    18,50

    Half dozijn oesters gepocheerd in Champagne met jonge spinazie en fijne groenten
    (rauwe oesters zijn uiteraard ook mogelijk)

  • Coquilles

    18,50

    Gegrild met buikspek, spruiten bladeren en rode wijn jus

De Green Egg is beschikbaar vanaf 17:00 uur. Op een eerder tijdstip wordt de kreeft onder de grill bereid.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Gegrilde groene asperges *

    18,00

    Met wasabimousseline, tempura van groenten en een sesam saus

    * Vegetarisch
  • Paddenstoelenravioli *

    18,00

    Met wortelrisotto, paddenstoelen en zoet-zure pompoen

    * Vegetarisch
  • Strudel *

    18,00

    Van pompoen, rode ui, feta en walnoten

    * Vegetarisch
  • Incredible burger *

    18,00

    Royale bol met vegan burger, salade en bataatfrietjes

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Snoekbaarsfilet

    22,50

    Op de huid gebakken, met gerookte palingbrandade, krokante schorseneren en een Noilly Pratt- sjalottensaus

  • Kabeljauw

    23,50

    Gebrand, met gemarineerde sjalot, wortel, prei en knolselderijsaus

    kleine portie 19,50
  • Zalm

    22,50

    Met peterselie, tomaat en Zwolse mosterd

    kleine portie 18,50
  • Tonijn

    25,00

    Aan een kant gebakken, met zwarte knoflookpuree, groene asperges, champignons en witte wijnsaus

  • Tarbotfilet

    29,50

    Gegrild, met coquilles, fijne groenten en basilicumoliene

  • Risotto

    32,50
    Met wintergroenten, reuze gamba’s en tempura van kingkrab
  • Zeetong (ca. 500 gram)

    39,50

    Met limoen, remouladesaus en gefrituurde kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    18,00

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon geserveerd met Stroganoffsaus

    kleine portie 16,50
  • Maïskip

    19,50

    Maiskipfilet en krokante kipdij met polenta, mais, gemarineerde shiitake en saus van sjalot

  • Iberico

    20,50

    Filet en gestoofde wang van het Ibérico varken met witlof en rode wijn jus

  • Kalfsoester

    25,50

    En krokante kalfszwezerik met pompoen crème en gegrilde koningsboleet

  • Lamsrack

    25,50

    met ratatouille van paprika, tomaat en rode ui met

  • Tournedos

    27,50

    Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake en creme van hazelnoten:

  • Tournedos

    28,50

    Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake en creme van hazelnoten: met Gorgonzola

  • Tournedos

    34,50

    Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake en creme van hazelnoten: met grote gamba's

  • Uiteraard serveren wij ook
  • Schnitzel met saus naar keuze 17,50
  • Varkenshaas met saus naar keuze 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Wenst u appelmoes, laat u het ons dan even weten.

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    19,00

    Beefburger met oude kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui, augurk en krokante uienringen

  • Kipsaté de luxe

    19,00

    Royale kipspies met zoet-zure atjargroenten, bataatchips en satésaus

  • Ossenhaas saté

    23,50

    Gemarineerde ossenhaas saté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Entrecote (350 gram)

    28,50

    Uit de regio met gekarameliseerde witlof , gevulde champignon, Charlotte aardappelen en bearnaisesaus

  • T-BONE (600 GRAM)

    33,50

    Met gekarameliseerde witlof , gevulde champignon, Charlotte aardappelen en pepersaus

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft een sappige smaak.
  • Rib eye 300 gram

    33,50

    Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus

  • Rib eye 500 gram

    43,50

    Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus

  • Steak 150 gram

    19,50

    Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus

  • Steak 225 gram

    25,50

    Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus

Wij bereiden het IBP vlees op de grill en serveren het vlees met aardappelgratin, gebakken champignons, groene asperges, kruidenboter en een schaaltje pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    9,00

    Van koffie, met roomijs van witte chocolade

  • Dame blanche

    9,00

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Terrine

    9,00

    Van pure chocolade met advocaat, vanilleroomijs en chocoladeschotsen

  • Passievruchten kwarktaart

    9,00

    Met gemarineerde ananas en sorbetijs van ananas

  • Peer

    9,00

    Proeverij van peer met mousse van chocolade en spekkoek

  • Panna cotta

    9,00

    Van yoghurt met gepocheerde peer en sorbetijs van cassis

  • Gembercake

    9,00

    Met appel in cognac en roomijs van mascarpone

  • GRAND DESSERT (2 PERSONEN)

    21,50

    Dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    10,50

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop

  • Koffie compleet

    9,50

    Koffie, thee of cappuccino met 5 luxe huisgemaakte zoetigheden

Bijpassende dessertwijnen

  • Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
  • Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas