Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Salades

Salades

  • Caesarsalade *

    Romeinse salade met geschaafde oude kaas, tomaat, croutons, caesardressing en;
    Twee gepocheerd eieren € 9,50 (vega)
    Gepocheerd ei en gegrilde kipfilet € 13,00
    Gepocheerd ei en gerookte zalm € 13,00

    * Vegetarisch
  • Salade Niçoise

    13,00

    Met gegrilde tonijn, tomaat, gekookt ei, groene boontjes, zwarte olijven en gegrild stokbrood

  • Zomerse salade

    14,50

    Salade met kreeft, krab, gamba en garnalen met een passievruchtendressing

  • Beefsalade

    14,50

    Met gebakken biefstukpuntjes en pittige mayonaise

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    6,00

    Met runder gehaktballetjes

  • Groentesoep

    6,00

    Met draadjesvlees

  • Noordzee bouillabaisse

    8,50

    Met zeevis, zeekraal, lente-ui en tomaat

  • Zwolse mosterdsoep

    7,50

    Met beenham en lente-ui

  • Tom kha kai soep

    7,50

    Met kipfilet, groene curry en lente ui

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,00

    Rustiek meergranenbrood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Bietenmousse *

    11,00

    Met Granny smith, rucola crème, Aceto balsamico en krokant van biet

    * Vegetarisch
  • Graved lax

    11,50

    Met zoetzure rettich, gedroogde shiitake, wasabi en soja

  • Tonijn tataki

    12,50

    En tartaar van tonijn met een salade van paksoi, taugé en sesam

  • Kalfspastrami

    11,50

    Met gepofte cherry tomaten, basilicummousse en parmesancrackers

  • Carpaccio

    12,50

    Met truffeldressing, pijnboompitten, rucola en pecorino kaas

  • Steak tartaar

    12,50

    Met gekonfijt eigeel, salade van bundelzwammen en spekmayonaise

  • Surf ‘n turf

    15,50

    Gesmoorde kreeftenstaart en kalfssukade met kruidensla en grove mosterd

  • Gerookte paling

    17,50

    Marbre en truffel van paling met paling brandade en gemarineerde groenten

  • Proeverij Zwolle

    18,50

    Tonijn tataki | Kalfspastrami | Bietenmousse | Graved lax | Steak tartaar

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Ebi tempura roll

    16,50

    Met avocado, salade van wakame en wasabisaus

  • Kreeft thermidor

    18,50

    Halve kreeft gegratineerd met Parmezaanse kaas en hollandaisesaus

  • Oesters

    18,50

    Half dozijn oesters gegratineerd met hollandaisesaus
    (rauwe oesters zijn uiteraard ook mogelijk)

  • Gebakken eendenlever

    18,50

    Met wentelteefje van Friese suikerbrood en appelstroop

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Tempura van Mediterraanse groenten *

    18,00

    Met tomatenrisotto en basilicumolie

    * Vegetarisch
  • Orzo pasta *

    18,00

    Met broccoli, asperges, cherry tomaat, rucola en peccorino

    * Vegetarisch
  • Vegetarische medaillons *

    18,00

    Met gemengde groenten, gebakken kwarteleitjes en een paprika-tomatensaus

    * Vegetarisch
  • Vegan burger *

    18,00

    Met rozemarijn, tapenade van aubergine, bataatfriet en ras el hanout

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Scholfilet

    19,50

    Scholrolletjes met doperwtencrème, ansjovis aardappelen, bimi en basilicumolie

  • Zeebaarsfilet & noordzeekrab

    22,50

    Gebakken, met gemarineerde venkel, zeekraal en crème van yoghurt en dragon

  • Zalm

    22,50

    Met peterselie, tomaat en Zwolse mosterd

    kleine portie 19,50
  • Kabeljauw

    24,50

    In pancetta met jonge groenten en boterkriel

    kleine portie 19,50
  • Tonijn

    24,50

    Gegrild, met verse pasta, ratatouille en pommodori-pesto

  • Schaaldierenrisotto

    32,50

    Risotto met kreeft, langoustine, reuze gamba, garnalen en asperges

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    39,50

    Met limoen, remouladesaus en gefrituurde kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    18,00

    Met ui, spek, champignon en oude kaas, geserveerd met stroganoffsaus

    kleine portie 16,00
  • Maïskip

    19,50

    Filet van maïs kip en krokante kipdij met gerilde paksoi en gele curry

  • Boerderij-eend

    22,50

    Filet en loempia van eendenbout met rendangpuree, bimi, en telorsaus

  • Lamsfilet en lamsrack

    24,50

    Met peterseliekruim, crème van bospeen, asperges en rodewijnjus

  • Tournedos

    27,50

    Met aardappelbeignet, crème van doperwten en portabella;
    Saus naar keuze € 27,50
    Gorgonzola € 28,50
    Grote gamba’s € 34,50
    Eendenlever € 34,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    19,00

    Beefburger met oude kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui, augurk en krokante uienringen

  • Kipsaté

    19,00

    Royale kipspies met atjar tjampoer, gewokte rijst en satésaus

  • Ossenhaas saté

    23,50

    Gemarineerde saté van ossenhaas met oosterse roerbakgroente, kroepoek en zoetzure saus

  • Kalfsentrecote (200 gram) BIO

    24,50

    met Zwitserse aardappel, suikermais, gevulde tomaat, asperges en pepersaus

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft een sappige smaak.
  • Ribeye

    Ribeye 300 gram € 34,50
    Ribeye 500 gram € 44,50

    met Zwitserse aardappel, suikermais, gevulde tomaat, asperges en pepersaus

  • Entrecote

    Entrecote 200 gram € 24,50
    Entrecote 350 gram € 34,50

    met Zwitserse aardappel, suikermais, gevulde tomaat, asperges en pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    9,00

    Van vanille met Butterscotchroomijs

  • Dame blanche

    9,00

    Roomijs van vanille met warme chocoladesaus

  • Coupe aardbeien

    9,00

    Vanille-ijs met aardbeien en slagroom

  • Terrine van sorbetijs

    9,00

    Met fruitsalade en vruchtencoulis

  • Oreo

    9,00

    Mousse van oreo, chocolademousse, witte chocoladecrème en oreo kruim

  • Peach Melba

    9,00

    Met frambozen granité en perzikmousse

  • Aardbeien en rabarber

    9,00

    Aardbeien met rabarbergel, aardbeibavaroise, eiwitschuim en yoghurtijs

  • Pavlovataartje

    9,00

    Met zomerfruit en gemarmerd aardbeienijs

  • Grand dessert (2 personen)

    21,50

    Dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    10,50

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop

  • Koffie compleet

    9,50

    Koffie, thee of cappuccino met 5 luxe zoetigheden

Bijpassende dessertwijnen

  • Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
  • Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas