A la carte

Salades
Geitenkaas salade *
13,00 Met warme geitenkaas, gemarineerde paddenstoelen en aceto balsamico
* VegetarischWinterse salade *
13,00 Met gebakken bloedworst, zoet-zure pompoen, cherry tomaat en bosui
* VegetarischPulled pork salade
13,00 Met pulled pork en pittige mayonaise
Salade Nicoise
13,00 Met gemarineerde tonijn, paprika, haricots verts, rode ui en kwarteleitjes
Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00

Soepen
Tomatensoep
6,00 Met runder gehaktballetjes
Groentesoep
6,00 Met draadjesvlees
Erwtensoep
7,50 met pulled pork en grof gehakte kruiden
Hollandse garnalensoep
9,50 Met mosselen, kokkels en reuzegamba

Koude voorgerechten
Broodplank *
6,00 Panda-spelt brood met roomboter, aioli en tapenade
* VegetarischLasagne Caprese *
11,00 3 kleine tomaten en mozzarella lasagne met gebakken kwarteleitjes, zwarte knoflook en basilicumgel
* VegetarischTonijn
13,00 á la minute Oosters gemarineerd, met marshmallows van tom kha, wakame en yuzu
Gerookte zalm
13,00 Met amandelcrème, komkommerchutney , tomaat en kruidensla
Kalfspastrami
12,00 Met truffelmayonaise en drie bereidingen van biet
Lauw warme bombe
14,50 Van kreeft en garnalen met filo deeg, kreeftenkaramel en kruidenolie
Carpaccio
12,50 Met pestodressing en oude kaasboerderij van Heileuver
Steak tartaar
14,50 Met gebakken kwarteleitje, krokante brioche, paprika relish en mosterd crunch
Gerookte paling
17,50 Terrine van gerookte paling, crème fraîche en tuinkruiden
Proeverij Zwolle
18,50 Tonijn | gerookte zalm | rundertartaar | kalfspastrami | Lasagne Caprese

Warme voorgerechten
Gamba's
16,00 Gamba’s in Thaise bouillon met mini paksoi en groene curry
Kreeft thermidor
18,50 Halve kreeft gegratineerd met parmezaanse kaas en hollandaisesaus
Oesters
18,50 Half dozijn oesters gepocheerd in Champagne met jonge spinazie en fijne groenten
(rauwe oesters zijn uiteraard ook mogelijk)Coquilles
18,50 Gegrild met buikspek, spruiten bladeren en rode wijn jus
De Green Egg is beschikbaar vanaf 17:00 uur. Op een eerder tijdstip wordt de kreeft onder de grill bereid.

Vegetarische gerechten
Gegrilde groene asperges *
18,00 Met wasabimousseline, tempura van groenten en een sesam saus
* VegetarischPaddenstoelenravioli *
18,00 Met wortelrisotto, paddenstoelen en zoet-zure pompoen
* VegetarischStrudel *
18,00 Van pompoen, rode ui, feta en walnoten
* VegetarischIncredible burger *
18,00 Royale bol met vegan burger, salade en bataatfrietjes
* Vegetarisch

Visgerechten
Snoekbaarsfilet
22,50 Op de huid gebakken, met gerookte palingbrandade, krokante schorseneren en een Noilly Pratt- sjalottensaus
Kabeljauw
23,50 Gebrand, met gemarineerde sjalot, wortel, prei en knolselderijsaus
kleine portie 19,50Zalm
22,50 Met peterselie, tomaat en Zwolse mosterd
kleine portie 18,50Tonijn
25,00 Aan een kant gebakken, met zwarte knoflookpuree, groene asperges, champignons en witte wijnsaus
Tarbotfilet
29,50 Gegrild, met coquilles, fijne groenten en basilicumoliene
Risotto
32,50 Met wintergroenten, reuze gamba’s en tempura van kingkrabZeetong (ca. 500 gram)
39,50 Met limoen, remouladesaus en gefrituurde kappertjes
Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vleesgerechten
Schnitzel Zwolle
18,00 Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon geserveerd met Stroganoffsaus
kleine portie 16,50Maïskip
19,50 Maiskipfilet en krokante kipdij met polenta, mais, gemarineerde shiitake en saus van sjalot
Iberico
20,50 Filet en gestoofde wang van het Ibérico varken met witlof en rode wijn jus
Kalfsoester
25,50 En krokante kalfszwezerik met pompoen crème en gegrilde koningsboleet
Lamsrack
25,50 met ratatouille van paprika, tomaat en rode ui met
Tournedos
27,50 Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake en creme van hazelnoten:
Tournedos
28,50 Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake en creme van hazelnoten: met Gorgonzola
Tournedos
34,50 Met gegrilde gele biet, gemarineerde shiitake en creme van hazelnoten: met grote gamba's
- Uiteraard serveren wij ook
- Schnitzel met saus naar keuze 17,50
- Varkenshaas met saus naar keuze 19,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Wenst u appelmoes, laat u het ons dan even weten.

Grillgerechten
Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)
19,00 Beefburger met oude kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui, augurk en krokante uienringen
Kipsaté de luxe
19,00 Royale kipspies met zoet-zure atjargroenten, bataatchips en satésaus
Ossenhaas saté
23,50 Gemarineerde ossenhaas saté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus
Entrecote (350 gram)
28,50 Uit de regio met gekarameliseerde witlof , gevulde champignon, Charlotte aardappelen en bearnaisesaus
T-BONE (600 GRAM)
33,50 Met gekarameliseerde witlof , gevulde champignon, Charlotte aardappelen en pepersaus

IBP rundvlees
Rib eye 300 gram
33,50 Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus
Rib eye 500 gram
43,50 Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus
Steak 150 gram
19,50 Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus
Steak 225 gram
25,50 Met gekarameliseerde witlof, gevulde champion, Charlotte aardappelen en pepersaus
Wij bereiden het IBP vlees op de grill en serveren het vlees met aardappelgratin, gebakken champignons, groene asperges, kruidenboter en een schaaltje pepersaus
Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Desserts
Crème brûlée
9,00 Van koffie, met roomijs van witte chocolade
Dame blanche
9,00 Vanille roomijs met warme chocoladesaus
Terrine
9,00 Van pure chocolade met advocaat, vanilleroomijs en chocoladeschotsen
Passievruchten kwarktaart
9,00 Met gemarineerde ananas en sorbetijs van ananas
Peer
9,00 Proeverij van peer met mousse van chocolade en spekkoek
Panna cotta
9,00 Van yoghurt met gepocheerde peer en sorbetijs van cassis
Gembercake
9,00 Met appel in cognac en roomijs van mascarpone
GRAND DESSERT (2 PERSONEN)
21,50 Dagelijks wisselende parade van onze desserts
Kaas
10,50 Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop
Koffie compleet
9,50 Koffie, thee of cappuccino met 5 luxe huisgemaakte zoetigheden
Bijpassende dessertwijnen
- Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
- Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas