Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Salades

Salades

  • Caesarsalade *

    Romeinse salade met geschaafde oude kaas, tomaat, croutons, caesardressing en;
    Twee gepocheerd eieren € 9,50 (vega)
    Gepocheerd ei en gegrilde kipfilet € 13,00
    Gepocheerd ei en gerookte zalm € 13,00

    * Vegetarisch
  • Poke bowl *

    13,00

    Met zalm, tonijn, sushi rijst, sojabonen, bosui, wakame en mayonaise

    * Vegetarisch
  • Zomerse salade

    13,00

    Met feta, watermeloen, rode ui, croutons en balsamico

  • Beefsalade

    13,00

    Beefsalade

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    6,00

    Met runder gehaktballetjes

  • Groentesoep

    6,00

    Met draadjesvlees

  • Tom Yam soep

    8,50

    Met garnalen, groene curry en bosui

  • Kreeftenbisque

    9,50

    Met kreeft en zilte groenten

  • Zwolse mosterdsoep

    7,50

    Met gerookte kip en lente-ui

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,00

    Panda-spelt brood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Gemarineerde geitenkaas *

    11,00

    Met marshmallow van tomaat, gemarineerde tomaat, pestomayonaise en kroepoek van tomaat

    * Vegetarisch
  • Ceviche van tonijn

    12,50

    Met rivierkreeft, grapefruit, venkel en limoenmayonaise

  • Rouleau van gerookte zalm

    12,50

    Met mierikswortelcrème, bimi en gebrande Amsterdamse ui

  • Tartaar van makreel

    12,50

    Met groene appel, Hollandse garnalen, bietenblad en haringkaviaar

  • Gemarineerde runderlende

    12,50

    Met gepocheerd kwartelei, crouton van brioche, crème van tonijn en mosterdcrunch

  • Carpaccio

    12,50

    Met pestodressing en pecorino kaas

  • Cannelloni van Sallandse plaatham

    12,50

    En truffelrillette met frisse salade van witlof, appel en stroop van Pedro Ximenez

  • Gerookte paling

    17,50

    Terrine van gerookte paling, crème fraîche en tuinkruiden

  • Proeverij Zwolle

    18,50

    Ceviche van tonijn | Rouleau van zalm | Gemarineerde geitenkaas | Sallandse plaatham | Gemarineerde runderlende

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Ebi tempura roll

    16,00

    Met avocado, salade van wakame en wasabisaus

  • Kreeft thermidor

    18,50

    Halve kreeft gegratineerd met parmezaanse kaas en hollandaisesaus

  • Oesters

    18,50

    Half dozijn oesters gegratineerd met hollandaisesaus
    (rauwe oesters zijn uiteraard ook mogelijk)

  • Tonijntartaar

    18,50

    Met gebakken coquille, wakame en sereh beurre blanc

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Gegrilde groene asperges *

    18,00

    Met wasabimousseline, tempura van groenten en een sesam saus

    * Vegetarisch
  • Risotto *

    18,00

    Van parelgort, tuinboon en Grana Padano met asperges, gepofte paprika en zoet-zure champignons

    * Vegetarisch
  • Steak van bloemkool *

    18,00

    Met aspergeslinten, vegetarisch piri-piri gehakt en krokante aardappel

    * Vegetarisch
  • Vegan burger *

    18,00

    Met rozemarijn, tapenade van aubergine, groentefriet en ras el hanout

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zeebaarsfilet & noordzeekrab

    22,50

    Gebakken, met gemarineerde venkel, zeekraal, crème van yoghurt en dragon

  • Zalm

    22,50

    Op de huid gebakken met komkommer, tzatziki en hollandaisesaus

    kleine portie 19,50
  • Kabeljauw

    24,50

    Gebakken, met crème van doperwten, zomergroenten en Hollandse garnalen

    kleine portie 19,50
  • Tonijn

    24,50

    Gegrild, met lintpasta, tomaat, olijven en kappertjes

  • Gestoomde rogvleugel

    24,50

    Met gekruide langoustines, fijne groenten en kerrie-olie

  • Heilbot

    28,50

    Gebrand, met risotto van waterkers en groene groenten

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    39,50

    Met limoen, remouladesaus en gefrituurde kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    18,00

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon geserveerd met Stroganoffsaus

    kleine portie 16,50
  • Maïskip

    19,50

    Filet van maïskip en krokante kipdij met taboulé en ras el hanout

  • Boerderij-eend

    21,50

    Met wortelmousseline, anijschampignons en chutney van sjalot en witbier

  • Lamsfilet

    24,50

    En lamszwezerik met Zwolse mosterd, peterseliekruim en stamppot van raapstelen

  • Tournedos

    27,50

    Met aardappelbeignet, crème van doperwten en portabella;
    Saus naar keuze € 27,50
    Gorgonzola € 28,50
    Grote gamba’s € 34,50
    Eendenlever € 34,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    19,00

    Beefburger met oude kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui, augurk en krokante uienringen

  • Kipsaté de luxe

    19,00

    Royale kipspies met zoet-zure atjargroenten, bataatchips en satésaus

  • Ossenhaas saté

    23,50

    Gemarineerde ossenhaas saté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Short-rib

    24,50

    Met crème van Cevenne ui, fondant aardappel en rodewijnjus

  • Kalfs T-bone (350 gram)

    24,50

    Met geglaceerde sjalot, gevulde tomaat, Charlotte aardappelen en pepersaus

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft een sappige smaak.
  • Ribeye

    Ribeye (300 gram) € 34,50
    Ribeye 500 gram € 44,50
    Met geglaceerde sjalot, gevulde tomaat, Charlotte aardappelen en pepersaus

  • Entrecote

    Entrecote (200 gram) € 24,50
    Entrecote (350 gram) € 34,50

    Met geglaceerde sjalot, gevulde tomaat, Charlotte aardappelen en pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    9,00

    Van citroengras met sorbetijs van lichee

  • Dame blanche

    9,00

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Coupe aardbeien

    9,00

    Vanilleroomijs met aardbeien en slagroom

  • Proeverij aardbeien

    9,00

    Cremeux, macaron en ijs van aardbei, met mascarponecrème en gesuikerd bladerdeeg

  • Kwarktaart “Licor 43”

    9,00

    Met citruscompote en roomijs van witte chocolade

  • Lemoncurd taartje

    9,00

    Met frambozen, yuzu en roomijs van basilicum

  • Proeverij van chocolade

    9,00

    Mousse, ijs en taartje van wit, puur en melkchocolade met crème van praline en pure schotsen

  • Roodfruit en prosecco

    9,00

    Met mousse van bosvruchten, gebrand eiwitschuim en bramensorbetijs

  • Grand dessert (2 personen)

    21,50

    Dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    10,50

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop

  • Koffie compleet

    9,50

    Koffie, thee of cappuccino met 5 luxe huisgemaakte zoetigheden

Bijpassende dessertwijnen

  • Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
  • Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas