Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Salades

Salades

  • Caesarsalade *

    14,50

    romeinse sla | oude kaas | tomaat | croutons | ceasardressing en:
    twee gepocheerde eieren € 11,50
    gepocheerd ei | gegrilde kipfilet € 14,50
    gepocheerd ei | gerookte zalm € 14,50

    * Vegetarisch
  • Salade gamba

    15,50

    taugé | wakame | paksoi | oosterse dressing

  • Winterse salade *

    14,50

    rode kool | blauwe kaas | pecan | rozijnen

    * Vegetarisch
  • Beefsalade

    15,50

    biefstuk | pittige mayonaise | sesam

Onderstaande salades kunt u ook als hoofdgerecht bestellen, toeslag 5,00
 

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    7,00

    balletjes | tomaat | crème fraîche

  • Groentesoep

    7,00

    draadjesvlees | groenten

  • Zwolse mosterdsoep

    8,50

    gerookte kip | bosui | kaaskrokant

  • Tom yam

    8,50

    garnalen | bundelzwam | bosui

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,50

    meergranenbrood | boter | aioli | tapenade

    * Vegetarisch
  • Warme geitenkaas *

    12,00

    parel couscous | courgette-spaghetti | vijgen

    * Vegetarisch
  • Tonijn bombe

    13,50

    rouille | papadum | peterselie | radijs

  • Sallandse ham

    12,50

    aardappelsalade | hazelnoot | cornichon | mosterdmayo

  • Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen | avocado | cocktailsaus

  • Steak ossenworst

    13,00

    bieslook | sjalot | kerriecrouton

  • Carpaccio

    13,50

    Pecorino | rucola | pesto

  • Proeverij Zwolle

    19,50

    garnalencocktail | Sallandse ham met aardappelsalade | geitenkaas en parel couscous | tonijn en papadum | steak ossenworst met kerriecrouton

  • Coquilles

    18,50

    witlof | witte wijn | Japanse broodkruim

  • Surf & turf

    17,50

    pulled beef | reuze gamba | kreeftenschuim

  • Oesters

    19,50

    6 Fines de Claire | komkommer
    (warme bereiding is uiteraard ook mogelijk)

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Tarte tatin met witlof *

    19,50

    broccoli | epoisse | tomatenconfit

    * Vegetarisch
  • Pompoenrisotto *

    19,50

    geroosterde pompoen | spruitjes | balsamico

    * Vegetarisch
  • Vegetarische proeverij *

    24,50

    witlof tarte-tatin | Pompoen ristotto | Vegan burger

    * Vegetarisch
  • Vegan burger *

    19,50

    aubergine | bataatfriet | ras el hanout

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    24,50

    kruidenpuree | champignon | koolrabi | mosterkruim

    kleine portie 21,50
  • Zeewolf

    24,50

    lardo | broccoli | aardappel

  • Kabeljauw

    24,50

    doperwt | peultjes | groene kruiden kleine portie

    kleine portie 21,50
  • Zeebaars en coquille

    26,50

    wakame | venkel | bieslook

  • Tonijn

    26,50

    fondant aardappel | boontjes | rode ui | gepocheerd ei

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    47,50

    limoen | remoulade | kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

Vlees- en grillgerechten

Vlees- en grillgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Zwolle

    20,50

    champignon | paprika | spek | oude kaas | stroganof

    kleine portie 17,50
  • Kipsaté

    20,50

    atjar | gewokte rijst | satésaus

  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    21,50

    oude kaas | truffel | augurk | uienringen

  • Maïskip

    21,50

    pulled chicken | balsamico uitjes | paddenstoelen | rode wijnjus

  • Kalfssteak

    24,50

    witlof | spruitjes | champignon | truffeljus

  • Eend

    22,50

    filet | loempia | linzen | bospeen | rode wijnjus

  • Biefstuk van de diamanthaas

    24,50

    saus naar keuze | zuurkool gnocchi | gevulde paprika | kerrie bloemkool

    Gorgonzola € 2,50
    Grote gamba’s € 7,50

  • Hertenfilet

    25,50

    rucola-stampot | tomaat | broccoli | truffeljus

  • Tournedos

    32,50

    saus naar keuze | zuurkool gnocchi | gevulde paprika | kerrie bloemkool

    Gorgonzola € 2,50
    Grote gamba’s € 7,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

IBP rundvlees

IBP rundvlees

Noord Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft een sappige smaak.
  • Ribeye

    Ribeye
    300 gram 37,50
    500 gram 47,50

    witlof | champignon | aardappelpuree | pepersaus

  • Entrecote

    Entrecote 200 gram € 27,50
    Entrecote 350 gram € 34,50

    witlof | champignon | aardappelpuree | pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met salade, frites en warme groente. Indien gewenst serveren wij er gebakken aardappelen en appelmoes bij.

 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Crème brûlée

    9,50

    vanille | Bueno ijs

  • Dame blanche

    9,50

    vanille-ijs | chocoladesaus

  • Tarte tatin

    9,50

    appel | karamel | amaretto-ijs

  • Terinne van sorbetijs

    9,50

    fruitsalade | mangogel

  • Kersen clafoutis

    9,50

    Amarene kersen | mascarpone | kersenijs

  • Trio van chocolade

    9,50

    wit chocoladeijs | melk chocolademousse | pure chocolade brownie

  • Dadelcake

    9,50

    gembergel | crumble | yoghurtijs

  • Grand dessert (2 personen)

    22,50

    dagelijks wisselende parade van onze desserts

  • Kaas

    12,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten | krentenwegge | appelstroop

  • Koffie compleet

    9,50

    koffie | thee | cappuccino | 5 luxe zoetigheden

Bijpassende dessertwijnen

  • Muscat Beaumes de Venise 2014 - Frankrijk, Rhône (Muscat) € 6,50 per glas
  • Banyuls 2015, M. Chapoutier - Frankrijk, Roussillons (Grenache) € 5,50 per glas