Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildmenu

Geniet vanaf 1 november van de heerlijkste gerechten van het seizoen.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Hert

    12,50

    Pastrami | pompoen | vadouvan

  • Wild zwijn

    Zult | bospaddenstoelen | pedro ximénez rozijnen

Soep | Warm voorgerecht

Soep | Warm voorgerecht

  • Bouillon

    7,50

    Wildbouillon | gerookte fazant | prei | bundelzwam

  • Baklever

    12,50

    Wildbakleverworst | gekarameliseerde appel | appelstroop

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Stoofpot

    21,50

    Haas | rode kool | puree

  • Patrijs

    22,50

    Rood poot | epoisse kaas | wintergroenten | truffeljus

  • Hert

    26,50

    Filet| bataat | gele biet | lavasjus

  • Haas

    27,50

    Hazenrugfilet | rode kool | hete bliksem