Direct naar de contentDirect naar de footer

Vergaderen in de zomer? Goed idee!

Het is zomer..! De meeste mensen zijn in al gedachten bij hun vakantie. Zomerse temperaturen komen eraan (hopen we) en veel bedrijven zijn druk aan het afronden voordat iedereen zijn koffers pakt. Alles moet nog even snel snel snel geregeld worden. Of toch niet?

Gaan bij u de afspraken in de zomer gewoon door? Dan liever in een aangename omgeving natuurlijk! Wij geven daarom 3 redenen waarom het ook in de zomer een goed idee is om in Hotel Zwolle te komen vergaderen:

1. Koele zalen

1. Koele zalen

Om te beginnen: klimaatbeheersing! Over de warmte hoeft u zich geen zorgen te maken, door de klimaatbeheersing in de zaal creëren wij een ideale koele temperatuur (yes). Liever nóg iets kouder? Regel eenvoudig zelf de gewenste temperatuur door middel van de tablet in de zaal. En liever iets donkerder in de zaal? Ook dat kan snel geregeld worden met onze geautomatiseerde verduisteringsschermen. Perfect om de zon buiten te houden. Toch liever wel iets meekrijgen van de zonnestralen? Een goede reden voor ons volgende punt;

2. Naar buiten

2. Naar buiten

Stap tijdens een break of in de lunchpauze ons ruime balkon op. Via de deur van uw eigen vergaderzaal of via de Business Lounge bereikt u het balkon eenvoudig. Liever écht even de benen strekken? Ook dat kan! Wandelen ontspant en maakt vrolijk! Wij hebben alvast drie routes voor u uitgestippeld met afstanden die variëren van 1 tot 3 kilometer. Lekker in de zon (vitamine D!) om vervolgens weer met nieuwe energie in de airco verder aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een passende invulling tijdens de pauzemomenten. Want bij zomerse dagen hoort natuurlijk…

3. Zomerse catering

3. Zomerse catering

Lekkere smoothies, ijswater met citroen of munt en een zoete lekkernij van de chef. Wij denken graag mee met een zomerse invulling voor de meeting. Een frisse maaltijdsalade op het terras en tijdens de middagpauze een ijsje. En wat denkt u van een lekkere borrelplank met een verkoelende witte wijn of een koud biertje om samen de dag af te sluiten. Creativiteit gaat door de maag, toch?