Direct naar de contentDirect naar de footer
Luxe kamers en suites

Reserveer

VIP Upgrade arrangement

Reserveer

Kom culinair genieten

Reserveer

Succesvol zaken doen in Zwolle

Meer informatie

Welkom in Hotel Zwolle

Wat leuk dat u heeft gekozen voor een verblijf in Hotel Zwolle!

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 12:00 uur uit te checken.

Een late check-out is, op basis van beschikbaarheid, mogelijk tegen een meerprijs van € 25,00 met een maximum tot 17:00 uur op de dag van uitcheck. Op Business suites, Junior Suites, Family Suites en Wellness Suites bieden wij helaas geen mogelijkheden om later uit te checken. Voor vragen hierover kunt u terecht bij ons receptie-team.

Ontbijt

Ontbijt

Een goede start van de dag!

Een lekker kopje koffie of thee, melk en verschillende vruchtensappen. Een ruime keuze uit diverse soorten brood met allerhande beleg. Stel uw eigen superfoods ontbijt samen, geniet van een Engels ontbijt of van een gezonde fruitsalade. De keuze is aan u.

Maandag t/m vrijdag:
06.30 – 11.00 uur

Zaterdag en zondag:
07.00 – 11.00 uur

Food & Drinks

 • À La Carte

  À La Carte

  Voor een heerlijke lunch- en/of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant op de begane grond.

  Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie, eventueel is het ook mogelijk om telefonisch uw reservering door te geven via nummer 9.

  Maandag t/m Zondag
  11:00 uur tot 21:00 uur

 • Roomservice

  Roomservice

  Liever een maaltijd op uw kamer? Geen enkel probleem!

  Van 11:00 uur tot 21:00 uur is roomservice mogelijk met een toeslag van €12,50

  U kunt met de andere QR-code op de kamer de bestelling doorgeven.

 • Minibarbox

  Minibarbox

  Wenst u een gevulde minibar tijdens uw verblijf?

  Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €15,00.

  Het minibarpakket is een vastgesteld pakket.

 • Borrel box

  Borrel box

  Lekker borrelen op uw kamer? Bestel onze borrel box! Bestel onze borrel box bij het restaurant voor €17,50.

  Inhoud:
  2 flesjes wijn, olijven, luxe noten, kaas, pringles & worst

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Op de 6e verdieping, aan het einde van de gang, vindt u ons veelzijdige Wellness en Fitness center. De ideale plek voor inspanning en om extra te genieten.

Wellness: De Wellness bestaat uit een Turks stoombad, twee Finse sauna’s en twee infrarood sauna’s. Tijdens het gebruik van deze faciliteiten is badkleding verplicht. Eventueel zijn er badjassen te huur voor €8,50 per stuk en €20,00 borg. Deze kunt u verkrijgen bij de receptie.

Fitness: Hier kunt u zich uitleven n de spanning van u af laten vallen. De fitness beschikt over een ruim aantal apparatuur en benodigdheden om veelzijdige training uit te kunnen voeren. Geniet tijdens het sporten van het mooie uitzicht over Zwolle.

Solarium: De zonnebank, de plek om bij te kleuren. De zonnebank werkt op inworp van munten. De munten zijn tegen een vergoeding van €6,50 (maximaal 20 minuten), verkrijgbaar bij de receptie.

Massages: Om helemaal relaxed naar huis te gaan, is een massage de oplossing. Klik hier voor de actuele behandelingen en prijzen.

Voor het maken van een afspraak, kunt u terecht bij de receptie.

OPENINGSTIJDEN:
Wenst u eerder gebruik te maken van de wellness, meldt u zich dan bij de receptie

Fitness:
Maandag t/m zondag:
06:00 uur - 22:00 uur

Wellness:
Maandag t/m vrijdag:
16:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag & Zondag:
10:00 uur - 22:00 uur

Elektrisch laden

Elektrisch laden

Bij ons hotel kunt u uw elektrische auto opladen. Wij beschikken over zowel de standaard AWESEMS elektrische oplaadpalen als de Tesla-Superchargers.

TESLA SNELLADER
Aantal: 24 laadplaatsen
Vermogen: 120 kWh per uur

AWESEMS
Aantal: 20 laadplaatsen
Vermogen: 11 kWh per uur

Fietshuur

Fietshuur

Ontdek op de fiets het schitterende landschap, met pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt. De regio Zwolle leent zich perfect voor mooie, afwisselende fietsroutes. Of u nou voor een lange of korte route kiest, de natuur zal u constant omringen. De receptie biedt meerdere soorten fietsroutes aan.

Bekijk de mogelijkheden
 • Hanzestad Zwolle

  Hanzestad Zwolle

  Zwolle is een Hanzestad en dat merk je: de dynamiek spat van deze historische en hippe stad af. Als je door de binnenstad loopt proef je het rijke verleden tot op de dag van vandaag. Ontdek inspirerende boetieks, lekkere koffietentjes, boeiende musea en de beste restaurants.

 • Family & Fun

  Family & Fun

  De centrale ligging van Hotel Zwolle biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan diverse- en/of attractieparken. Bij de receptie vindt u een aantal folders voor meer informatie.

 • Dorpen en Steden

  Dorpen en Steden

  Rondom Zwolle treft u ook andere historische Hanzesteden en gezellige dorpjes. Bij de receptie vindt u een aantal folders over deze Hanzesteden.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

De klimaatbeheersing van uw kamer functioneert wanneer u de sleutelkaart in de kaarthouder steekt. Deze houder bevindt zich bij de ingang van uw kamer aan de muur. Als u uw sleutelkaart verwijdert, of u zet het raam of de balkondeur open, dan zal de klimaatbeheersing automatisch terug worden gezet naar de standaardwaarde van 21.0 °C.

Belangrijk is wanneer u het warmer wenst te hebben op de kamer dat u de stand van de ventilator niet uitschakelt, maar enkel de temperatuur omhoog doet. Hierdoor circuleert er warme lucht door de kamer. Wanneer de kamer op de gewenste temperatuur is zal de ventilator ook minder hard gaan circuleren.

Display Verklaring
kamertemperatuur
stand ventilator
comfort modus
stand-by modus
uitgeschakeld
verwarming actief
koeling actief

Toetsen
Verlaag de gewenste kamertemperatuur.
Verhoog de gewenste kamertemperatuur.
Verlaag de stand van de ventilator.
Verhoog de stand van de ventilator.

Voorbeeld klimaatbeheersing

Overige informatie

AED
De AED bevindt zich bij de receptie.

Bagage
In de lobby, onder de trap bij de entree, vindt u bagagekarren. Wij helpen u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Fietsenstalling
Aan de achterzijde van ons hotel vindt u onze fietsenstalling. Met de sleutel van uw hotelkamer opent u de deur.

Geldautomaat
Het is mogelijk om bij de receptie geld op te nemen.

Huisregels
Klik hier voor onze huisregels.

Kluis
Op iedere kamer en suite bevindt zich een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of diefstal.

Gebruiksaanwijzing
U sluit de kluis door een persoonlijke 4-cijferige code in te toetsen en vervolgens op lock te drukken. Wanneer de kluis gesloten is, toetst u dezelfde 4-cijferige code in om deze te openen. Bij problemen helpt de receptie u graag verder.

Koelkast
Koelkast In iedere kamer bevindt zich een koelkastje, welke u kosteloos kunt gebruiken tijdens uw verblijf. Tevens staan er twee gratis flesjes water in.

Kussen
In de kast op uw kamer vindt u een extra hoofdkussen. Op verzoek kunt u bij de receptie meerdere kussens verkrijgen. Tevens zijn deze te koop voor €24,50 per stuk.

Nooduitgang
Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen en aan de binnenkant van uw kamerdeur vindt u de kortst mogelijke route naar buiten in geval van nood.

Openbaar vervoer

Heenweg:
Om naar Zwolle te gaan kunt u buslijn C1 nemen richting Zwolle station. Het opstappen kan bij de halte Bentheimstraat. De halte bevindt zich bij het kruispunt aan het einde van de straat. Om de halte te bereiken dient u vanaf het hotel de weg over te steken. Vervolgens loopt u tot aan het kruispunt bij de Intratuin. Hier steekt u weer de weg over en bereikt u de bushalte richting Zwolle. U kunt uitstappen bij het Provinciehuis of station Zwolle.

Terugweg:
Voor de terugweg kunt u ook buslijn C1 nemen. De bus rijdt richting Dedemsvaart. U kunt uitstappen bij de Bentheimstraat. Deze halte bevindt zich tegenover het hotel.

Roken
Roken is in het hotel ten strengste verboden. Bij incheck tekent u voor het niet-rokersbeleid en de daarbij behorende boete ingeval van overtreding.

Snoep & drankenautomaat
Op de derde en zesde etage, bij de liften, vindt u een frisdrankautomaat met verschillende dranken en etenswaren.

Strijkijzer
Bij de receptie is een strijkijzer en strijkplank beschikbaar.

Toiletartikelen
Een beperkt aanbod aan toiletartikelen is verkrijgbaar bij de receptie.

Wasserij

9 oktober 2022: HELAAS KUNNEN WIJ MOMENTEEL GEEN WASSERCIVE AANBIEDEN
Op uw kamer treft u een speciale waszak aan. Hierin kunt u uw kleding afgeven bij de receptie om te worden gereinigd. Als u dit op werkdagen vóór 08.00 uur doet, heeft u het dezelfde dag nog retour. Tijdens het weekend en feestdagen is deze service niet mogelijk.

Wifi
In het gehele hotel is gratis WIFI-verbinding aanwezig. Deze vindt u onder de naam ‘Van Der Valk Zwolle’.

Zaalhuur
Op de eerste etage bevinden zich 17 multifunctionele zalen met een luxe uitstraling en uitstekende wifi. Alle zalen beschikken over veel daglicht, klimaatbeheersing en gratis wifi. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van een beamer met scherm of een LCD-scherm, flipover en vergaderfaciliteiten zoals pennen en blocnotes. Heeft u binnenkort een vergadering en nog geen locatie? Bekijk dan hier de brochure en vraag een offerte aan.

Ziekenhuis

Isala Klinieken
Dokter van Heesweg 2
8025 AB Zwolle

Centrale Huisartsenpost
0900 333 6 333 (alleen voor urgente medische gevallen)

Uiteraard zijn wij 24/7 te bereiken aan de receptie en/of kunt u nummer 9 bellen voor de receptie voor al uw overige vragen.

Minibarbox

Minibarbox

Wenst u een gevulde minibar tijdens uw verblijf? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €15,00. Het minibarpakket is een vastgesteld pakket met daarin de volgende items:

 • 2x Blikje Heineken
 • 1x Flesje witte wijn
 • 1x Flesje rode wijn
 • 2x Flesje water
 • 4x blikje frisdrank
 • Zoetigheden